X
Thoka (film en video producties) is de ideale partner voor uw bedrijf.
Promotievideo's, instructievideo's, bedrijfsfilms, makelaarsfilms en noem maar op, alles is mogelijk.

Een promotiefilm kan worden gebruikt om uw bedrijf in het zonnetje te zetten, nieuwe klanten te trekken en potentiële klanten een indruk te geven van uw bedrijf. Een promotievideo laat zien waar de kracht van uw bedrijf zit én heeft een positief effect op uw Google positie.

Een instructiefilm kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als uw bedrijf een nieuw product op de markt brengt, een nieuw product, of een nieuwe dienst biedt, of bijvoorbeeld voor bedrijfsregels, bedieningsinstructies, onderhoudsinstructies, kwaliteitsinstructies, of hygiëne-instructies.

Een bedrijfsvideo is eigenlijk een webvideo/promotievideo, die kort en krachtig laat zien waar u voor staat.

Een makelaarsvideo kan uiteraard niet alleen worden gebruikt bij het verkopen van uw huis, maar ook uw bedrijf of auto. Met een video kunt u echt de sfeer van uw huis/bedrijf en omgeving daarvan laten zien.

De mogelijkheden van video's zijn eindeloos! Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een drone voor een nog betere indruk? Deze kan bij ieder type video ingezet worden.

Hoge kwaliteit video? Dat kan, laat uw bedrijf stralen in 4k video.

Ook wel bekend als Ultra-High-Definition Television (UHDTV)
Wilt u meer informatie over film- en videoproducties, of bent u benieuwd naar wat we voor úw reclame-uitingen kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op of vraag direct een offerte aan, wij zijn u graag van dienst! vraag offerte aan
©2016-2019 Elementary Design