foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6
foto 7
foto 8
foto 9
foto 10
foto 11
foto 12
foto 13
foto 14
X
Bij sublimatie / sublimeren wordt sublimatie-inkt geprint op transferpapier en d.m.v. verhitting en druk(onder vacuüm) overgebracht in de speciaal gelakte aluminium plaat.
De inkt zal zich na afkoeling hechten aan het plaatmateriaal en heeft daarna een permanente hechting met de plaat / coating verkregen.

Deze krasvaste en “hufterproof” techniek van printen op aluminium zorgt voor oersterke reclamepanelen en -borden en is bij uitstek geschikt voor buitengebruik

, maar kan natuurlijk ook voor interieur-toepassingen gebruikt worden.
Het resultaat is breed toepasbaar, scherp, met mooie kleurweergave, zeer duurzaam, onderhoudsvriendelijk en recyclebaar.
De sublimatie-techniek kan ook worden toegepast op staal(whiteboard), MDF, HPL, solid surface, glas, acrylaat en diverse innovatieve substraten, voor interieur- en exterieur-toepassingen.
De sublimatieplaten zorgen ervoor dat uw logo, huisstijlen foto's echt geïntegreerd kunnen worden in uw pand (zowel binnen als buiten), waardoor uw huisstijl compleet wordt in alle facetten van uw bedrijf.

Printen op aluminium (sublimatie)

Thoka is één van de weinige specialisten in Nederland die deze techniek tot in de puntjes beheerst. Maar wat ons uniek maakt is dat wij dit doen tot een maximale grootte van 300 x 150 cm.!
Wilt u meer informatie over sublimatie panelen, of bent u benieuwd naar wat we voor úw reclame-uitingen kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op of vraag direct een offerte aan, wij zijn u graag van dienst! vraag offerte aan
©2016-2019 Elementary Design