foto 1
foto 2
X

Zeefdrukken is ideaal voor grote oplages


Met zeefdrukken kunnen wij u veel diensten tegen scherpen prijzen aanbieden.

Denk hierbij aan stickers in alle soorten en maten, hitte bestendig, zeer kleine teksten (die niet te printen zijn) het bedrukken van ordners, koffers, aanstekers, mappen en kassasystemen.

Mocht u de vraag hebben of het mogelijk is uw product bij ons te laten bedrukken, kunnen onze medewerkers in overleg met u de beste techniek uitkiezen, speciaal gericht op uw product.
Doordat zeefdrukken een zeer stabiele druktechniek is, kunnen wij grote oplages met gemak aan zonder kwaliteitsverlies of heel veel uitval. Door de goed dekkende inkten die Thoka gebruikt is het bovendien geen probleem om op donkere/zwarte ondergronden te drukken.

Hoe werkt zeefdrukken?


Bij zeefdrukken spannen we fijn gaas over een raamwerk. Dit zeefdrukraam krijgt een UV-gevoelige laag, dat we belichten door een positieffilm van de sjabloon.
De lichte vlakken verharden, de donkere vlakken van de film wassen weg bij het ontwikkelen. Zo ontstaan doorlatende plekken op het zeefdrukraam.
Vervolgens smeren we de inkt uit op het raam. Zo drukken we de vorm van de sjabloon op het gewenste voorwerp af.

Deze techniek kunnen we herhalen met verschillende kleuren en vormen. Naast, of zelfs over elkaar.
Wilt u meer informatie over zeefdrukken, of bent u benieuwd naar wat we voor úw reclame-uitingen kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op of vraag direct een offerte aan, wij zijn u graag van dienst! vraag offerte aan
Onze producten en diensten:
stickers
stickers
Stickers, wij produceren ze in alle soorten en maten. Van een simpel keurmerk-stickertje tot een sticker die tegen hoge temperaturen moet kunnen. Het is...
lees verder...
industriële zeefdrukken
industrieel
Voor onder andere industriële doeleinden beschikt Thoka over zeefdrukmachines voor het vervaardigen van front foliestickers. Toepassingen...
lees verder...
©2016-2019 Elementary Design