Banners en frames.

Banners en frames voor binnen zijn uitermate geschikt voor bij een beurs of event maar kunnen ook zeker gebruikt voor presentatie en promotie doeleinden in je kantoor, winkel of welkomsthal. 

SOORTEN BANNERS EN FRAMES.

ALLES OVER BANNERS EN FRAMES.

Roll-up banner

Roll-up banners, ook wel bekend als rolbanner, rollup banner of roll banner. De naam zegt het eigenlijk al. Deze banners kunnen makkelijk worden verplaatst en meegenomen door de rollende functie. Met de roll-up banner promoot je snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement. Diverse modellen, formaten en materialen leverbaar.

Textielframe

Een textielframe is een frame met een verwisselbaar peesdoek. Deze doeken kunnen worden verwisseld waardoor er een goedkope manier van reclame maken en promoten ontstaan. Het wisselen van het doek is binnen 5 minuten gedaan. De frames kunnen met en zonder verlichting worden geleverd en worden volledig op maat gemaakt.

Beurswanden

Beurswanden geven je stand een professionele uitstraling. Ze zijn eenvoudig in gebruik, voorzien van een scherpe print en van uitstekende kwaliteit. De diverse beurswanden zijn leverbaar in verschillende formaten, modellen en materialen.

Sfeer aan
de ruimte geven?

VRAAG EEN OFFERTE AAN.