Binnenreclame

Binnenreclame

Binnenreclame is een verzamelnaam voor alle vormen van reclame binnenshuis. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fotobehang, textielframe, bewegwijzering of raamfolie. Maar daar houdt het niet op, de mogelijkheden zijn oneindig. Interieur reclame kent bijna geen beperkingen.

Het is belangrijk dat een ruimte de juiste sfeer uitademt. Behalve dat dit voor het oog fijn is, heeft dit ook nog eens een positief effect op de bezoeker. Ook voor beurzen hebben wij verschillende soorten producten die je standplaats laten opvallen.
Fotobehang

Fotobehang

Een foto op Airtex fotobehang is de manier om een ruimte de juiste sfeer te geven. Of misschien zelfs optisch te vergroten. In tegenstelling tot normaal behang bestaat Airtex uit één lap en word dus naadloos aangebracht op de wand.
Textielframe

Textielframe

Een textiel frame is een aluminium lijst met daarin een geprint doek gespannen. Dit zorgt voor een strakke uitstraling. Textielframes kunnen met of zonder licht worden geplaatst of met een geluiddempend effect. Het voordeel van een textielframe is dat het doek makkelijk verwisseld kan worden.

Bewegwijzering

Bewegwijzering

Bewegwijzering is een breed begrip, maar wel heel belangrijk. Doormiddel van bordjes, freesletters, muur- of vloerstickers kan de weg worden gewezen.
Raamfolie

Raamfolie

Raamfolie word in het interieur vaak gebruikt als privacy folie om bijvoorbeeld een glazen kantoor of vergaderruimte wat minder inkijk te geven. Dit geeft een professionele uitstraling en zorgt voor minder afleiding van buitenaf. Raamfolie of privacy folie is in verschillende soorten, maten en printen te verkrijgen.
offerte aanvragen
veel gestelde vragen
Kan ik binnenreclame met spoed bestellen?
Met spoed binnenreclame nodig? Neem dan even contact met ons op. Afhankelijk van het product en materiaal kunnen we soms al heel snel leveren.
Welk materiaal kan ik het beste kiezen?
Welk materiaal er word gebruikt is afhankelijk van de soort reclame, de locatie en de omstandigheden. Wij adviseren je graag welk materiaal het beste past.
Ideeën opgedaan en zin om samen reclame te maken?
Neem contact met ons op.
Ik wil een afspraak maken!
een aantal van onze projecten

leerbedrijf
©2020 Elementary Design