Binnenreclame.

Binnenreclame is een verzamelnaam voor alle vormen van reclame binnenshuis. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fotobehang, textielframe, bewegwijzering of raamfolie. Maar daar houdt het niet op, de mogelijkheden zijn oneindig. Eigenlijk overal waar je komt zie je onbewust verschillende soorten binnenreclame. Binnenreclame is een on-opvallende maar krachtige manier van reclame maken. Het is belangrijk dat een ruimte de juiste sfeer uitademt. Behalve dat dit voor het oog fijn is, heeft dit ook nog eens een positief effect op de bezoeker. Ook voor beurzen hebben wij verschillende soorten producten die je standplaats laten opvallen.

SOORTEN BINNENRECLAME.

ALLES IN BINNENRECLAME.

Wandbekleding.

Wandbekleding brengt sfeer in de ruimte. Dit heeft een positief effect opje klanten en bezoekers.

Interieur wrappen.

Restyle de keuken op kantoor of wrap het interieur van je boot met de prachtige interieurfolies.

Akoestische panelen.

Akoestische panelen absorberen en isoleren geluidsgolven tot wel 90%. Elke ruimte gaat erop vooruit als het er rustiger klinkt.

Banners en frames.

Van textielframes tot spandoeken en roll-up banners. Gebruik ze voor je winkel of beursstand.

Raamfolie.

Met raamfolie kun je op verschillende manieren de aandacht trekken of creëer juist privacy.

Bewegwijzering.

Je weet precies de weg in je bedrijfs- of kantoorpand maar weten je klanten en bezoekers dat ook?

De juiste indruk maken.

Zodra je klanten of bezoekers je pand bezoeken is het belangrijk dat de juiste indruk wordt achter gelaten. Een goede eerste indruk kan maar één keer gemaakt worden. Laat je kantoor, winkel of werkplaats de juiste sfeer uitademen. Behalve dat dit voor het oog fijn is, heeft dit ook nog eens een positief effect op de bezoeker. Het is bewezen dat de juiste indruk de kans op een verkoop of samenwerking positief beïnvloed. 

Binnenreclame niet alleen in de zorg.

Mensen die werken in woon-zorg instellingen met dementeren ouderen hoef je niets meer te vertellen als het om omgevingsfactoren gaat. Zij weten als geen ander wat voor een verschil de juiste print op de muur kan maken. Het aankleden van de ruimte met een rustgevende print op de muur of liftdeuren. Het plaatsen van akoestische fotowanden en -panelen behoren allemaal tot de categorie binnenreclame. Het belang van de juiste omgevingsfactoren beperkt zich niet meer alleen tot de zorg maar laat effectief resultaten in iedere branche zien. 

Interieur wrappen.

Een andere tak van binnenreclame is het wrappen van je interieur en het restylen van je gebouw en interieur. Hieronder valt alles wat betreft het opnieuw aankleden met interieur folie zoals het wrappen van het interieur van je auto of boot tot het wrappen van de kozijnen van je pand en de keuken in de kantine. Een snelle en duurzame oplossing. Het wrappen van je interieur is niet altijd goedkoop maar in sommige gevallen nog steeds kostenbesparend. Andere voordelen zijn dat deze manier van restylen een minimale overlast geeft tijdens de montage werkzaamheden. 

Binnen
Reclame
maken?

VRAAG EEN OFFERTE AAN.