Technieken.

Door de jaren heen is ons machinepark flink uitgebreid. Met meer dan 10 verschillende soorten printers kunnen we op elk gebied en in elke techniek bijna alle soorten materialen bedrukken. Voor bijna elke ondergrond is een aparte techniek. Hierdoor kunnen we je helpen bij het zoeken naar een creatieve oplossing of manier om je product te voorzien van een bedrukking. We streven ernaar om altijd de hoogste mogelijke kwaliteit te leveren en een haarscherpe print of bedrukking af te leveren.

PRINTTECHNIEKEN.

EEN SELECTIE UIT ONZE TECHNIEKEN.

Zeefdruk.

Ondanks dat zeefdrukken de oudste print techniek is blijft het een technisch hoogstandje. Wij gebruiken de zeefdruk techniek vooral voor het maken van stickers, directe opdrukken en textiel transfers. De zeefdruk techniek heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een heel mooi vak.

Digitaal printen.

Digitaal printen is eigenlijk een breed begrip voor het drukken van een print in full-color. Digitaal printen gebruiken we voornamelijk voor het maken van stickers, reclameborden en autobelettering. Met de digitale printers in ons machine park creëren we de mooiste full-color prints.

UV-Printen.

UV-printen is een vrij nieuwe print techniek. Met de UV-printer worden vlakken en licht gebogen oppervlakken direct bedrukt met een print of afbeelding. De printer maakt gebruik van een speciale inkt die droogt door UV-licht.

Sublimatie

Sublimatie.

Sublimatie is een speciale techniek om hoogwaardige producten te maken. Deze krasvaste en “hufterproof” techniek van printen op o.a. aluminium zorgt voor super sterke reclamepanelen en -borden en is uiterst geschikt voor buitengebruik.