Wandbekleding.

Wandbekleding brengt sfeer in de ruimte. Dit heeft een positief effect op je klanten en bezoekers. Zeker in zorginstellingen wordt dit vaak toegepast. Vrolijke afbeeldingen of afbeeldingen met een herinnering dragen bij aan de juiste sfeer. Wandbekleding heeft een groot effect op de sfeer in de ruimte. Een grote print geeft een unieke beleving aan klanten, bezoekers of cliënten. 

De juiste sfeer creëren.

Misschien wel het belangrijkste in een ruimte is de juiste sfeer. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van een airtex wand. Combineer deze met je producten of freesletters voor een unieke showroom ervaring of kies een print die je klanten of bezoekers aanspreekt. Wandbekleding wordt eigenlijk overal wel toegepast. Showrooms, winkels, kantoren en zorgcentra maken allemaal gebruik van de ruimte om de juiste actie of sfeer te bereiken.  

Naadloos fotobehang.

Wandbekleding is een breed begrip, één van de onderdelen hiervan is Naadloos fotobehang. Het naadloze fotobehang is leverbaar in verschillende materialen. Elk materiaal heeft weer zijn eigen voordelen en eigenschappen. De meest bekende zijn Airtex, WalltexPro en MultitexPro. Brandvertragend of waterafstotend. We helpen je graag bij het maken van de keuze welk materiaal het meest geschikt is voor jouw project. Dankzij de grijze backing schijnt de wandbekleding niet door.

 

Het effect van wandbekleding.

Bewezen is dat een wand je bezoekers, klanten en cliënten kan beïnvloeden. Wandbekleding wordt daarom eigenlijk in elke sector wel gebruikt. Een stoere en drukke print kan motiverend werken in de sportschool, Een combinatie van producten en acties beïnvloeden de verkoop in je winkel en rust en herkenning werken goed in zorgcentra. Zeker als er sprake is van dementie en het korte termijn geheugen minder goed functioneert kan wandbekleding zorgen voor een rustig en prettig gevoel bij de bewoners. 

Op maat gemaakt.

De wandbekleding wordt volledig op maat gemaakt. De print wordt met CMYK inkten geprint op het gekozen en meest geschikte materiaal voor je project en heeft een hoge kleurintensiteit. Het naadloze fotobehang kan geprint worden op een maximale afmeting van 4,94 x 20 meter. Hierdoor zijn er geen lelijke naden zichtbaar. 

Het ontwerp.

Behalve de materialen en eigenschappen is het ontwerp misschien wel het belangrijkst. Je kunt een ontwerp aanleveren, laten maken door een designer of je kunt ons het ontwerp voor je laten verzorgen. We kijken dan samen naar de wensen en maken zo een uniek ontwerp wat past bij jouw project, bedrijf of organisatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Sfeer aan
de ruimte geven?

VRAAG EEN OFFERTE AAN.