Stickers.

De mogelijkheden van het maken van (industriële) stickers zijn eindeloos met ons eigen machinepark, waarmee we snel en voordelig stickers kunnen leveren. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste materialen en denken graag met je mee. We maken gebruik van verschillende materialen zoals o.a. vinyl(folies), polycarbonaat, polyester, of chroom. Afhankelijk van de manier waarop de stickers geproduceerd worden, worden deze geprint of gezeefdrukt. Ook kijken we naar de eisen waaraan de sticker moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan stickers die tegen hoge temperaturen kunnen, of industriële markeringen of veiligheidsvoorschriften. Allemaal voor binnen- en buitengebruik.

SOORTEN STICKERS.

ALLES IN STICKERS.

Logo stickers.

Logo stickers ook wel vinyl stickers genoemd zijn watervaste stickers die voornamelijk worden gebruikt voor reclame doeleinden. Voorzien van een glans, matte of doming afwerking

Industriële stickers.

Industriële stickers zijn eigenlijk een breed begrip. Hieronder vallen alle stickers met een speciale eis. Denk hierbij aan stickers die tegen water, extreme hitte of andere bijzonder omstandigheden moeten kunnen. Ook stickers die de veiligheid verhogen vallen onder industriële stickers.

Keuringsstickers.

Keuringsstickers is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je aan een sticker denkt maar in de praktijk worden deze stickers heel vaak gebruikt. Op de keuringssticker staat vaak de datum waarop een apparaat gekeurd is of tot wanneer deze veilig is te gebruiken.

Pakpapier stickers.

Pakpapier stickers is een sticker die niet zo vaak voorkomt. Deze worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld een kartonnen doos van een logo te voorzien. De sticker wordt speciaal gemaakt door een zelfklevende laag op het pakpapier te bevestigen. Hierdoor ontstaat een unieke sticker die daarna kan worden voorzien van een bedrukking.

Instructiestickers.

Een instructiesticker is in eerste instantie praktisch om uit te leggen hoe je product werkt of hoe deze moet worden geïnstalleerd maar tegelijkertijd is een instructiestickers een stukje promotie en uitstraling.

Front panel stickers.

Door Frontpanel stickers krijgt uw apparatuur een professionele uitstraling. Deze stickers worden geheel op maat gemaakt voor je besturingspaneel. In ons machinepark bevinden zich printers waarmee we bijna alle materialen kunnen bedrukken. Zo kunnen we hele stevige front panels leveren.

Op maat gemaakt.

We begrijpen als geen ander dat een standaard sticker niet altijd voldoet. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het maken van bijzondere stickers. We kijken naar de eisen waar de sticker aan moet voldoen, denk bijvoorbeeld aan een vochtige of juist hele warme omgeving. Tijdelijk of juist permanent hechtend. Dit zijn allemaal aspecten waar rekening moet worden gehouden bij het kiezen van het materiaal en de productie techniek. Geen enkele sticker is hetzelfde. Daarom maken we elke sticker volledig op maat. 

Industriële stickers.

In de industrie wordt ontzettend veel gebruik gemaakt van stickers. In de meeste gevallen worden de industriële stickers gebruikt om de veiligheid te waarborgen en vergroten. Industriele stickers met tekst en/of pictogrammen die voldoen aan de internationale norm NEN-EN-ISO 7010 voor veiligheidspictogrammen. Op deze manier waarschuw je anderen voor gevaar of verplicht bijvoorbeeld het dragen van beschermingsmiddelen. Stickers worden compleet op maat gemaakt. Keuze uit verschillende print technieken, materialen en tijdelijk of permanent hechtend. 

Promotionele stickers.

Promotionele stickers worden gebruikt voor het promoten van je bedrijf, organisatie of evenement. Diverse soorten vormen en afmetingen. Transparant, op papier of contour gesneden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met ons machinepark kunnen we bijna alles maken. Een sticker is altijd uniek, daarom maken we de stickers altijd geheel op maat. Het promoten van je bedrijf of dienst is belangrijk. Door dit met stickers te doen blijft de boodschap die je wilt overbrengen goed plakken.

Stickers
op maat
laten maken?

VRAAG EEN OFFERTE AAN.