Stickers

Stickers

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van stickers voor reclamedoeleinde en de industrie. De mogelijkheden van het maken van (industriële) stickers zijn eindeloos met ons eigen machinepark, waarmee we snel en voordelig (industriële) stickers kunnen leveren. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste materialen en denken graag met je mee.

We maken gebruik van verschillende materialen zoals o.a. vinyl(folies), polycarbonaat, polyester, of chroom. Afhankelijk van de manier waarop de stickers geproduceerd worden, worden deze geprint of gezeefdrukt. Ook kijken we naar de eisen waaraan de sticker moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan stickers die tegen hoge temperaturen kunnen, of industriële markeringen of veiligheidsvoorschriften. Allemaal voor binnen- en buitengebruik.
alle vormen en maten
snel leverbaar
hitte bestendig
Logostickers

Logostickers

Logostickers zijn stickers die gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Deze kunnen zowel binnen en buiten worden gebruikt. Met een matte of glans laminaat laag hebben jouw stickers een professionele uitstraling.
Keuringstickers

Keuringstickers

Keuringstickers is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je aan een sticker denkt maar in de praktijk worden deze stickers heel vaak gebruikt. Keuringstickers zijn er om aan te geven of de apparatuur veilig is voor gebruikt. Op de keuringsticker staat vaak de datum waarop een apparaat gekeurd is of tot wanneer deze veilig is te gebruiken.
Instructiestickers

Instructiestickers

Een instructiesticker is in eerste instantie praktisch om uit te leggen hoe je product werkt of hoe deze moet worden geïnstalleerd maar tegelijkertijd is een instructiestickers een stukje promotie en uitstraling. In sommige gevallen moeten stickers nog speciale specificaties hebben denk bijvoorbeeld aan water- of hittebestendig.
Front panel stickers

Front panel stickers

Door Frontpanel stickers krijgt uw apparatuur een professionele uitstraling. Deze stickers worden geheel op maat gemaakt voor je besturingspaneel. We maken altijd gebruik van de hoogste kwaliteit en hebben verschillende materialen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van zeefdruk maar in ons machinepark bevinden zich ook printers waarmee we bijna alle materialen kunnen bedrukken.
Zo kunnen we hele stevige front panels leveren.
Type plaat stickers

Type plaat stickers

Een type plaat wordt vaak gemaakt van metaal. Soms is dit te duur door bijvoorbeeld de grote hoeveelheid. Het alternatief is dan een typeplaatsticker. Met verschillende mogelijkheden in kleefkracht voor verschillende ondergronden kunnen wij de ideale typeplaat sticker voor u ontwerpen.
offerte aanvragen
veel gestelde vragen
Wat is laminaat?
Laminaat is een beschermlaag van 0,1 mm dik transparant vinyl die over de sticker heen word geplaatst. De print wordt hierdoor extra goed beschermd tegen krassen en slijtage.
Kan ik stickers met spoed bestellen?
Met spoed stickers nodig? Neem dan even met ons op. Afhankelijk van de oplage en soort stickers kunnen we soms al heel snel leveren.
Kan ik de sticker later weer makkelijk verwijderen?
Ja dit kan. We hebben verschillende materialen. Geef van te voren wel even aan dat de sticker geen permanente hechting moet hebben.
Ideeën opgedaan en zin om samen reclame te maken?
Neem contact met ons op.
Ik wil een afspraak maken!
een aantal van onze projecten

leerbedrijf
©2020 Elementary Design