Banners en vlaggen

Banners en vlaggen

Banners en vlaggen worden veel gebruikt. Kijk maar eens om je heen op straat. Banners en vlaggen zijn over het algemeen goedkoper dan een reclamebord of zuil. Nog een voordeel is dat een banner of vlag vaak makkelijk verwisselbaar is, bijvoorbeeld voor een actie of evenement.

Banners

Banners

Een banner of wel een spandoek is helemaal geen grote investering. En zeker niet voor de boodschap die deze over kan brengen. Denk bijvoorbeeld aan een spandoek in een aluminium frame langs de kant van de weg of als aankleding van je pand. Met zomen en ringen of gewoon los gesneden. We maken gebruik van verschillende materialen o.a. PVC doek, Textieldoek en Meshdoek.
Vlaggen

Vlaggen

Vlaggen komen in allerlei soorten. We leveren mastvlaggen, baniervlaggen, gevelvlaggen en beachflags in verschillende maten. Met een creatief en kleurrijk ontwerp word je bedrijf, merk of evenement snel en voordelig gezien. Vlaggen zijn vaak van een grote afstand zichtbaar. Afwerkingen met een witte band en haken of een afwerking met zwarte band en haken. Waar de meeste vlaggen rechthoekig zijn, zijn beachflags in verschillende vormen te verkrijgen.
offerte aanvragen
veel gestelde vragen
Kan ik banners en vlaggen met spoed bestellen?
Met spoed banners of vlaggen nodig? Neem dan even contact met ons op. Afhankelijk van het materiaal kunnen we soms al heel snel leveren.
Kan ik ook losse banners en vlaggen bestellen?
Ja, dat kan. Je kunt bij ons ook losse banners en vlaggen bestellen.
Bij welke windkracht moet ik mijn vlag binnen halen?
Boven windkracht 6 is het verstandig om de vlag binnen te halen. De kans op schade aan de vlag is dan groter.
Idee├źn opgedaan en zin om samen reclame te maken?
Neem contact met ons op.
Ik wil een afspraak maken!
een aantal van onze projecten

leerbedrijf
©2020 Elementary Design