Sublimatie.

Sublimatie is een speciale techniek om hoogwaardige producten te maken. Deze krasvaste en “hufterproof” techniek van printen op o.a. aluminium zorgt voor super sterke reclamepanelen en -borden en is uiterst geschikt voor buitengebruik, maar kan natuurlijk ook voor interieur-toepassingen gebruikt worden.

SOORTEN SUBLIMATIE.

KRASVATE EN ''HUFTERPROOF'' TECHNIEK VAN PRINTEN.

Reclameborden en -panelen.

Zeg gedag tegen vandalisme en mensen die de folie van je gevel krabben. Sublimatie is bijna niet kapot te krijgen. Sublimatie is breed toepasbaar, met mooie kleurweergave, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en recyclebaar. Sublimatie kan niet van het reclame paneel verwijderd worden. Door de speciale techniek zit de print helemaal in het product waardoor je deze niet eens voelt zitten.

Textiel.

Sublimatie word vaak gebruikt op sportkleding en kleding van 100% polyester. Een volledige full color print word in het textiel gedrukt. De techniek komt het beste tot zijn recht op witte kleding. Dit komt omdat de kleuren als het ware worden verweven met de stof. In tegenstelling tot bedrukken of borduren voel je deze print niet zitten.

Iets met
sublimatie
bedrukken?

VRAAG EEN OFFERTE AAN.