Sublimatie

Sublimatie

Sublimatie is een speciale techniek om hoogwaardige producten te maken. Deze krasvaste en “hufterproof” techniek van printen op o.a. aluminium zorgt voor super sterke reclamepanelen en -borden en is uiterst geschikt voor buitengebruik, maar kan natuurlijk ook voor interieur-toepassingen gebruikt worden.

Waarom sublimatie?

Zeg gedag tegen vandalisme en mensen die de folie van je gevel krabben. Sublimatie is bijna niet kapot te krijgen. Sublimatie is breed toepasbaar, met mooie kleurweergave, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en recyclebaar. Maar wat ook heel belangrijk is, Sublimatie kan niet van het reclame paneel verwijderd worden. Door de speciale techniek zit de print helemaal in het product waardoor je deze niet eens voelt zitten.

De sublimatie-techniek kan ook worden toegepast op staal(whiteboard), MDF, HPL, solid surface, glas en acrylaat, maar wist je dat wij ook de sublimatie techniek gebruiken op textiel?

De sublimatieplaten zorgen ervoor dat je logo, huisstijlen en foto's echt geïntegreerd kunnen worden in je product (zowel binnen als buiten)

Thoka is één van de weinige specialisten in Nederland die deze techniek tot in de puntjes beheerst, maar wat ons uniek maakt is dat wij dit doen tot een maximale grootte van 300x150 cm!
hufterproof
recyclebaar
8 jaar garantie


offerte aanvragen
veel gestelde vragen
Is sublimatie krasvast?
Ja, sublimatie is krasvast. De print zit volledig geïntegreerd en krast niet, tenzij er echt moedwillig met een scherp voorwerp in de ondergrond word gekrast.
Kan sublimatie gebogen worden?
Ja, sublimatie kan gebogen worden als het materiaal dat toelaat, zoals bijvoorbeeld aluminium.
Hoe lang geven jullie garantie op sublimatie?
Wij geven 8 tot 10 jaar garantie op sublimatie.
Ideeën opgedaan en zin om samen reclame te maken?
Neem contact met ons op.
Ik wil een afspraak maken!
een aantal van onze projecten

leerbedrijf
©2020 Elementary Design