Digitaal printen.

Digitaal printen is eigenlijk een breed begrip voor het drukken van een print in full-color. Digitaal printen gebruiken we voornamelijk voor het maken van stickers, reclameborden en autobelettering. Met de digitale printers in ons machine park creëren we de mooiste full-color prints. Ook kunnen we bijna alle kleuren op deze manier nauwkeurig benaderen. Digitaal printen is perfect voor logo’s in meerdere kleuren, afbeeldingen of verlopen. 

Nauwkeurig
en kleurecht printen.

DE KERNPUNTEN VOOR DIGITAAL PRINTEN.

Hoe werkt digitaal printen.

Digitaal drukwerk is in vergelijking met bijvoorbeeld zeefdruk erg voordelig bij kleine oplagen doordat er praktisch geen opstartkosten zijn. Behalve wat instelkosten voor het instellen van de printer of het wisselen van het materiaal hoeven er weinig kosten gemaakt te worden aan het instellen. Bij de zeefdruk techniek worden vaak meerdere drukken gemaakt voordat de gewenste kwaliteit bereikt is. Bij digitaal printen is dit niet het geval. Daarom is deze manier van printen het meest geschikt voor kleine oplage.

Ondergrond.

In principe kan alles wat meerdere kleuren heeft digitaal geprint worden. Digitaal printen wordt daarom ook wel full colour printing genoemd. Wij gebruiken deze techniek voornamelijk voor het produceren van drukwerk, autobelettering, stickers en het bedrukken van andere zelfklevende materialen. De vloeibare inkt wordt met deze techniek rechtstreeks op het te printen materiaal gedrukt.

Iets met
digitale print
maken?

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?