Buitenreclame

Buitenreclame

Buitenreclame is de oudste vorm van reclame.
Buitenreclame zijn alle vormen van reclame die in het openbaar zichtbaar zijn. Denk aan reclameborden, reclamezuilen, raambelettering, parkeerborden en frees- en doosletters. Dit zijn allemaal vormen van buitenreclame. Buitenreclame is de beste manier om je bedrijf of organisatie op de kaart te zetten. Je voorziet hiermee je pand van een bedrijfsidentiteit.

Reclame maken door middel van je pand word al zo’n 1500 jaar gebruikt.
En ondertussen is reclame niet meer weg te denken uit het straatbeeld.
Maar hoe zorg je er nou voor dat jou reclame het meeste opvalt?

Buitenreclame is vaak multifunctionele reclame. Denk aan een reclamebord wat zowel je naamsbekendheid vergroot maar ook gelijk de weg wijst voor je klanten. Hoeveel klanten rijden jou bedrijf of organisatie voorbij als je geen bord buiten hebt hangen?
Reclameborden

Reclameborden

Reclameborden worden op veel verschillende manieren gebruikt. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Denk aan een reclamebord op je gevel, langs het voetbalveld, langs de snelweg of misschien wil je wel kleine reclameborden om te plaatsen bij de bouwplaats op locatie.
Reclamezuilen

Reclamezuilen

Reclame zuilen worden vaak gebruikt om aan te tonen welke bedrijven er in een gedeeld pand zitten of om de weg te wijzen vanaf de weg naar de parkeerplaats of ingang. Wij bieden verschillende soorten zuilen aan en kunnen op een creatieve manier met verschillende technieken een unieke reclame zuil voor u produceren.
Raambelettering

Raambelettering

Raambelettering of raamfolie word gebruikt om de etalage een identiteit te geven en de inkijk te verhogen door de aandacht te trekken met een logo, slogan en actie of juist om te zorgen dat er minder inkijk is door gebruik te maken van One-way vision of privacy folie.
Parkeerborden

Parkeerborden

Officiële parkeerborden, stootrandborden of "custom made" parkeerborden. Door parkeerborden te plaatsen los je de parkeer problemen op en geef je tegelijkertijd een professionele uitstraling.
Parkeerborden leveren wij precies zoals jij ze wilt, passend bij je bedrijf of organisatie.
Frees- en doosletters

Frees- en doosletters

Freesletters en doosletters zijn eigenlijk heel verschillend maar toch ook hetzelfde. Freesletters zijn logo’s of letters uitgefreesd. Doosletters zijn vaak wat dikker. Het woord zegt het ook al. Deze letters of logo’s kunnen worden voorzien van licht en kunnen zowel aan de gevel worden gemonteerd of bijvoorbeeld op het dak worden geplaatst. Deze vorm van reclame word vaak gebruikt als gevelreclame maar word ook steeds vaker in het interieur verwerkt.
offerte aanvragen
veel gestelde vragen
Kan ik buitenreclame met spoed bestellen?
Met spoed buitenreclame nodig? Neem dan even contact met ons op. Afhankelijk van het product en materiaal kunnen we soms al heel snel leveren.
Kan ik de bestaande gevelreclame laten vervangen?
Dit is vaak geen probleem, onze vakmensen kunnen op locatie de gevel vaak gewoon voorzien van een nieuwe print of uitstraling.
Welk materiaal kan ik het beste kiezen?
Welk materiaal er word gebruikt is afhankelijk van de soort reclame, de locatie en de omstandigheden. Wij adviseren je graag welk materiaal het beste past.
Ideeën opgedaan en zin om samen reclame te maken?
Neem contact met ons op.
Ik wil een afspraak maken!
een aantal van onze projecten

leerbedrijf
©2020 Elementary Design