Interieur wrappen.

De hoge kwaliteit folies waar al jaren complete auto’s mee worden gewrapt zijn nu ook beschikbaar als interieurfolie. Met deze folies restyle je binnen 24 uur een ontvangstruimte, kantoorinrichting, hotelkamer of keuken. Daarmee wordt er op de kosten bespaard en is er geen renovatie-overlast. De folies hebben een echte look&feel en worden geleverd in meer dan 300+ soorten. 

Kosten besparend.

Je bestaande maatwerk interieur laten wrappen is voordeliger dan het te vervangen. Meestal is de opstelling nog in orde maar de stijl verouderd. Restyle je bestaande maatwerk zoals bijvoorbeeld je keuken of balie met hoogwaarde wrap-folie. In de meeste gevallen is het wrappen van je meubels zelfs goedkoper dan dit te laten spuiten. 

Snel en zonder overlast.

Afhankelijk van het project duurt het wrappen vaak maar 1 á 2 dagen. Het wrappen van je interieur geeft geen geluids- of stankoverlast. 

Wat kan er allemaal gewrapt worden?

Bijna elke ondergrond kan gewrapt worden. In een handomdraai heb je al een nieuwe keuken of heeft je maatwerk kast een compleet nieuwe uitstraling. Het wrappen van de binnenkant van je auto, het interieur van je boot, de informatiebalie op kantoor of zelfs de binnen- en buitenkant van de lift. Bijna alles is mogelijk. Wil je weten of jouw ondergrond geschikt is? Neem dan even contact met ons op.

JE INTERIEUR RESTYLEN?

Offerte aanvragen.