Textiel bedrukken.

Je team-, veiligheid-s of werkkleding voorzien van je logo kan op verschillende manieren. We verdelen dit onder in 3 technieken.
Bedrukken, borduren en sublimeren. In deze sub-categorieën zitten weer verschillende technieken. Gelukkig hoef je je hier niet druk om te maken. We kijken altijd welke bedrukking het meest geschikt is voor je logo en voor het te bedrukken materiaal. We kijken samen naar het doel en de uitstraling om zo het gewenste eindproduct te bereiken.

SOORTEN TEXTIELBEDRUKKING.

ALLES IN TEXTIEL.

Bedrukken.

Bedrukken wordt over het algemeen het vaakst gedaan. De meest voorkomende technieken zijn zeefdruk textiel transfers en digitale full-color transfers. Wil je meer dan 4 kleuren dan word er automatisch gebruik gemaakt van een digitale full-color transfer. Deze word digitaal geprint.

Borduren.

Borduringen worden het vaakst gebruikt op kleding waar een luxe uitstraling gewenst is en/of kleding die vrij intensief gedragen wordt zoals bijvoorbeeld jassen, fleecevesten, schorten, koksbuizen, promotie- , werk- en bedrijfskleding.

Sublimeren.

Sublimatie word vaak gebruikt op sportkleding en kleding van 100% polyester. Een volledige full color print word in het textiel gedrukt. In tegenstelling tot bedrukken of borduren voel je deze print niet zitten.

De ondergrond.

Het maakt eigenlijk niet uit wat je wilt voorzien van je naam of logo. Met een uitgebreid aanbod aan technieken kunnen we tegenwoordig vrijwel alle materialen voorzien van een bedrukking. We werken samen met verschillende merken die verschillende soorten kleding leveren. Hierdoor kunnen we aan bijna elke wens voldoen. We zoeken een oplossing voor elke ondergrond. Zo is het ons zelfs gelukt om diverse soorten leer, tapijt, zwemvesten en wetsuits succesvol te bedrukken. We zijn volop bezig met nieuwe manieren en technieken voor het bedrukken van materialen die eigenlijk niet of nauwelijks bedrukt kunnen worden. We houden van een uitdaging en gaan er niet snel één uit de weg. 

Teamkleding, veiligheidskleding en werkkleding bedrukken.

 Wil je samen met je voetbalteam of sportclub team shirts laten bedrukken, veiligheidshesjes of een werkbroek met je logo? Geen probleem. Allereerst maken we een vrijblijvend ontwerp. We visualiseren zo hoe de kleding er uit komt te zien. We kijken welke techniek het beste samengaat met het materiaal en overleggen wat het beste past bij je bedrijfsidentiteit. 

Textiel aanleveren.

Zelf je textiel aanleveren? Dat kan natuurlijk ook. We bedrukken ook textiel wat je zelf aanlevert. We doen natuurlijk altijd goed ons best maar een foutje maken is menselijk en een misdruk kan altijd gebeuren. Houdt hier rekening mee als je ons je eigen textiel laat bedrukken. Als er een foutje wordt gemaakt vergoeden we de bedrukking maar niet het textiel. Dit is geheel op eigen risico. 

Losse textieltransfers bestellen.

Wil je liever alleen de textieltransfers bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Deze transfers maken we volledig naar wens en op maat. De textieltransfers kunnen vervolgens gebruikt worden om zelf de kleding te bedrukken met een drukpers. De textieltransfers zijn geschikt voor sportkleding, werkkleding en promotie kleding. Ook kunnen o.a. tassen, petten en andere stoffen producten worden bedrukt en voorzien van een print.

Werkkleding
met je logo
laten maken?

VRAAG EEN OFFERTE AAN.