Exterieur wrappen.

Heeft je winkel of bedrijfspand aluminium of kunstof kozijnen en wil je deze een andere kleur geven? Restyle je kozijnen, deuren, schuifpuien en gevels met folie. Met de keuze uit verschillende materialen en kleuren is het veranderen van de kleur van je kozijnen nog nooit zo makkelijk geweest. Het wrappen van je kozijnen biedt een duurzame oplossing en heeft relatief weinig onderhoud nodig. 

Geen overlast.

Tijd- en kostenbesparend de kozijnen van je pand restylen. Het wrappen van je exterieur geeft vrijwel geen overlast. Er kan gewerkt worden per deur of raam. Ook kunnen deze daarna direct weer sluiten en in gebruik genomen worden. Je winkel of bedrijf kan dus gewoon open blijven tijdens deze werkzaamheden.  De folie kan ook weer eenvoudig worden verwijderd. Ideaal wanneer een pand bijvoorbeeld van huurder of eigenaar veranderd.

Onderhoud en levensduur.

Over het algemeen heeft folie een langere levensduur dan geverfde kozijnen. Daar komt nog eens bij dat niet alle ondergronden eenvoudig geverfd kunnen worden. Een gewrapt aluminium of kunststof kozijn is makkelijk schoon te houden en heeft weinig onderhoud nodig. Wel is het van belang om ééns in de zoveel tijd de folie even af te nemen. Zo blijft de kleur het mooist. 

Exterieur
Restylen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN.